Hosszú változatlanság után…

… mérföldkőhöz ért a FUGA weboldala. A trendeket és az igényeket szem előtt tartva, nagyobb fejlesztésbe kellett belevágnunk, hogy elavult oldalunk problémáktól mentesen, elvárható böngészői és vásárlói élményt nyújtva megújuljon. Most már mobil eszközökről is egyszerűbb lett a böngészés és a vásárlás. Ahhoz, hogy az új oldal zavartalanul fusson asztali vagy hordozható gépeken, szükséges a gyorsítótár és az oldalhoz tartozó cookie-k törlése. Ehhez Ctrl és a F5 gombot egyszerre megnyomva a böngésző automatikusan elvégzi ezt a műveletet. Mobil eszközökön ez az opció a böngészők beállításánál a webhelyek tárolt adatainál és az előzmények törlésénél található.

1%

Kérjük támogassa működésünket adójának 1%-ával. Budapesti Építészeti Központ Nonprofit Kft. Adószám: 14092240-2-41 Köszönjük!  

Tovább

Zalotay Elemér-rajzmappa

Az 50 lapból álló mappában eredeti rajzokról készült másolatok, a megépült épületekről készült felvételek, szöveges áttekintés az életműről, életrajz és bibliográfia van. A mappát kiegészíti két pauszra másolt, 47 cm széles tekercsben dokumentált különleges rajz.

Tovább

Dávid Ferenc (1940-2019)

Dávid Ferenccel 1977 őszén találkoztam először. Az Országos Műemléki Felügyelőségen Sallay Marianne és Ő fogadott, amikor tanárunk, Tóth Sándor javaslatára, Mentényi Klárival együtt, bemutatkozó látogatást tettünk az intézményben, a tanulmányi ösztöndíjunk és a végzésünk utáni műemlékes állásunk megbeszélése végett...

Tovább

A könyvesbolt kínálatát folyamatosan töltjük fel az oldalra. Internetes vásárlás jelenleg még nem lehetséges. Bezárás